Sisämaalaus ammattilaiselta Espoossa ja Uudellamaalla

Haluatko raikkautta ja valoisuutta kotiisi tai ehkäpä kokonaan uuden ilmeen sisustukseen?

Saisiko uudesta huoneistostasi loihdittua sisäpintaremontilla unelma-asunnon? Oletko myymässä tai vuokraamassa asuntoa ja haluat nostaa sen arvoa?

Maalaus Partners toteuttaa sisäpintatyöt tasoitetöistä maalaukseen. Teemme korkeatasoiset sisäpintatyöt laadukkaasti monipuolisella ammattitaidolla. Perusteellisesti tehty tasoitetyö luo erinomaisen pohjan maalaukselle ja huolellisesti viimeistelty sisämaalaus kestää aikaa.

Maalaus Partnersin kattavat palvelut ulottuvat lattiasta kattoon sisällä ja ulkona, koko Uudenmaan alueella.

Muistathan hyödyntää myös kotitalousvähennyksen.

Tasoitetyöt takaavat pitkäikäisen lopputuloksen

Tasoitetyöt kannattaa teettää kokeneella ammattilaisella, jolloin lopputulos on paitsi edustava, myös kestää aikaa ja elämää. Tasoitetöillä saadaan siistittyä seinien reiät ja muut epätasaisuudet sekä luotua ehjä ja sileä pinta. Huolelliset pohjatyöt takaavat onnistuneen ja hyvännäköisen alustan maalaukselle tai tapetoinnille.

Teemme tasoitetyöt harkkoseiniin ja kipsilevyseiniin harjaantuneella ammattitaidolla.

Sisämaalauksella helposti uusi ilme

Uusi maalipinta herättää huoneet henkiin ja lisää asumismukavuutta. Virheettömällä maalipinnalla on positiivinen vaikutus myös sisäilman laatuun. Sisämaalaus kannattaa teettää ammattilaisilla, jolloin lopputulos onnistuu varmasti toiveidesi mukaan ja on pitkäikäinen.

Hinnoittelumme perustuu yksilöllisyyteen. Hinnoittelemme projektin aina kohteen kunnon ja tilatun työn mukaan.

TILAA ILMAINEN ARVIOKÄYNTI​

Tarjoamme asiakkaillemme täysin maksuttoman arviokäynnin. Hinnoittelemme työn heti käynnin yhteydessä ja saat yksilöidyn tarjouksen saman tien. 

Haluamme hinnoittelumme olevan mahdollisimman avointa jo ennen arviokäyntiä, jotta remonttibudjetin laatiminen olisi asiakkaillemme helpompaa.

Lataa hinnastomme, joka sisältää perushinnoittelun sisäpintatöistä. Lisätyöt hinnoittelemme tapauskohtaisesti arviokäynnillä.